• Почетна
  • Стратегије глобализације наших академаца презентоване кинеској компанији NetDragon

Стратегије глобализације наших академаца презентоване кинеској компанији NetDragon

На тродневној радионици „Winter Academy – Doing business in China”, коју је по шести пут организовао Департман за индустријско инжењерство и менаџмент у сарадњи са Институтом „Појас и пут”.

Студенти ФТН-а су, решавајући студију случаја компаније NetDragon Websoft, креирали стратегију глобализације ове компаније у Србији и земљама Централне и Источне Европе и трогодишњи акциони план за њено остварење

Студенти III, IV и V године ФТН-а су, кроз интерактивни рад са ментором доц. др Николом Зивлаком, предавачем пословне школе EM Lyon Business School из Шангаја и бившим студентом ДИИМ-а, израдили своја решења студије случаја која су тимски представили Michael Chan-у, директору развоја компаније NetDragon Websoft, који је активно учествовао у дискусијама о студентским идејама и пружао савете полазницима радионице.

Након сета презентација, жири, који су сачињавали доц. др Никола Зивлак, доц. др Данијела Грачанин и доц. др Јелена Демко-Рихтер прогласили су победнички тим, а свим полазницима су додељени сертификати. Учешћем на WA 2019 наши студенти су стекли нова сазнања о образовном и привредном систему једне од најразвијенијих земаља света, као и о трендовима и предвиђањима за пословање на кинеском тржишту.

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.