УПИС У ТОКУ: Mастер академске студије Инжењерски менаџмент - ДРУГИ УПИСНИ РОК

Мастер инжењери менаџмента су „градитељи“ мостова између инжењерства и бизниса. Они говоре оба језика, познају оба начина размишљања и зато проналазе иновативна решења која ће компаније учинити успешним. Студијски програм мастер академских студија Инжењерски менаџмент, који се изводи на ФТН-у, посебан је јер је конципиран тако да студентима пружа поред инжењерских и широку лепезу менаџерских знања неопходних за рад у организацијама свих врста и подручја делатности.

Наши мастер инжењери налазе се свуда где се инжењерска и управљачка знања срећу. Они врло успешно планирају, организују, воде, надзиру и управљају пословним активностима, компанијом у целини или њеним деловима.

Наши мастер инжењери имају способност да, успешније од других, управљају организацијом јер могу да сагледају комплетну слику и да на прави начин уклопе сваки елемент, али и да пронађу право место сваком запосленом и доделе му одговарајући задатак, како би посао био боље урађен. Будући мастер инжењер стиче знања од врхунских професора из најзначајнијих инжењерских дисциплина које се изучавају на Факултету техничких наука у добро опремљеним лабораторијама. Та могућност их издваја од других и представља разлог зашто су инжењери менаџмента са ФТН-а тако доминантни на тржишту рада и зашто постижу изузетне резултате обављајући значајне функције у организацијама у којима раде.

Mастер академске студије Инжењерски менаџмент трају једну годину (два семестра). Студенти могу да бирају један од девет модула чијим завршетком стичу 60 ЕСПБ бодова и академску титулу мастер инжењер менаџмента.

Инжењерски менаџмент, студијске групе-модули, MАС:

Организација и управљање предузећем
Иновације и предузетништво
Пројектни менаџмент
Инвестициони менаџмент
Информациони менаџмент
Менаџмент квалитета и логистике
Управљање ризиком и менаџмент осигурања
Инжењерски маркетинг и мултимедији
Менаџмент људских ресурса

Конкурс за упис на мастер акдемске студије Инжењерског менаџмента-ДРУГИ РОК

Руководилац студијскиог програма:
Проф. др Александар Рикаловић
Tел. 021/485-2174
Мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.