УПИС У ТОКУ: МБА СТУДИЈЕ – Инжењерски менаџмент

Двадесета година успешне реализације МБА студија на једном од најбољих и највећих факултета у региону!

У току је конкурс за упис на светски препознатљиве МБА струковне мастер студије из Инжењерског менаџмента на ФТН. У протеклих 20 година ФТН је постао стожер привредног и друштвеног развоја Србије, а МБА студије су кроз 20 генерација образовале многе, данас веома успешне, менаџере, лидере и предузетнике у привреди и јавном сектору. Снага бизниса је снага знања на којем је он базиран. Светске компаније су то одавно препознале, али данас и велики број домаћих компанија тежи професионализму менаџмента.

http://www.ftn.uns.ac.rs/n978879536/konkursi-za-upis-na-osnovne--master--specijalisticke-i-doktorske-studijemaster--specijalisticke-i-doktorske-studije

У јавном сектору стање је слично. Менаџери здравствених установа, енергетских система (НИС, ЕПС, Србијагас и др.) образовани су најчешће на Факултету техничких наука, на МБА мастер струковним студијама. Прилику да по веома прихватљивим износима школарина стекну врхунско знање не пропуштају ни тек свршени студенти основних струковних студија. Важно је постојање жеље за достизањем вишег нивоа менаџмента које ова титула носи.

Предавачи са Факултета, али и из привреде са изузетним истраживачким резултатима и пословним успесима и наградама гаранција су да је школарина заправо инвестиција која се враћа веома брзо. У флексибилном режиму рада без притиска студенти стичу знање неопходно за менаџмент новог доба базиран на инжењерским принципима, по којима заправо и доносимо све важне пословне одлуке. Дипломе стечене на Факултету техничких наука су препознатљиве свуда у свету, а знање применљиво у сваком окружењу. Искуства МБА мастер инжењера менаџмента на руководећим позицијама говоре у прилог томе. Задовољни студенти данас потврда су успешности до сада акредитованих програма, али и смерница за наредних 20 година.

Према најновијој акредитацији студентима су на располагању следећи изборне групе:

  1. Лидерство и управљање пројектима
  2. Менаџмент људских ресурса
  3. Контролинг
  4. Интерна ревизија
  5. Менаџмент у здравству
  6. Менаџмент корпоративних комуникација

Студије могу да упишу сви који су у претходном образовању стекли најмање 180 ЕСПБ било да су оне из струковног или академског образовања.

Пријава студената за упис у школску 2022/2023. годину траје од 19. до 23. септембра 2022. године, до 13 часова. Пријаву је могуће извршити електронским путем или на шалтеру студентске службе. Конкурс за упис на мастер струковне студије (МБА) доступан је за преузимање на сајту ФТНа.

http://www.ftn.uns.ac.rs/n2041547106/master-akademske-strukovne-studijestrukovne-studije

За више информација о студијама и упису, контактирајте са руководиоцем студијског програма:
проф. др Бојан Лалић
Мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Мобилни телефон: 062280802