• IJIEM

Професор Драгутин Зеленовић

Јуче нас је напустио Професор. Он је отишао достојанствено као што је и живео, баш као што је градио све у животу. Професор је био градитељ, направио је нашу Школу индустријског инжењерства, инжењерског менаџмента и мехатронике, али и мостове путеве пруге, фабрике. Мало је људи који у свом радном веку имају прилику да упознају онога ко је основао њихово радно место, предузеће, универзитет, факултет, институт у коме раде и које им обезбеђује пристојне услове за живот. Посебно ако је то место цењено и са пристојном традицијом. 

Настави са читањем

Стратегије глобализације наших академаца презентоване кинеској компанији NetDragon

На тродневној радионици „Winter Academy – Doing business in China”, коју је по шести пут организовао Департман за индустријско инжењерство и менаџмент у сарадњи са Институтом „Појас и пут”.

Настави са читањем

Упис на специјалистичке студије Управљање пројектима

Сви заинтересовани кандидати за упис на специјалистичке студије Управљање пројектима могу се детаљније информисати о програму студија на састанку који ће бити организован у четвртак 11.09.2018. у 17 часова у сали 106 ИТЦ/ФТН.

Настави са читањем

Инжењерски менаџмент - МБА.

Специјалистичке струковне студије Инжењерски менаџмент - МБА усмерене су на практична знања и компетенције које су неопходне менаџерима за решавање конкретних проблема у свакодневном пословном окружењу и на тај начин представљају одговор на указане потребе из праксе.

Настави са читањем

Упис на специјалистичке струковне студије из електронског пословања

Специјалистичке струковне студије из области е-пословања усмерене су на практична и системских знања и вештина из области унапређења пословања коришћењем интернета као средства за унапређење што је могуће већег броја пословних процеса у организацији - од осмишљавања и тестирања производа и услуга, преко њиховог креирања, представљања, промоције и продаје.

Настави са читањем